Super Simpel SEO

De complete cursus met alles wat je nodig hebt om hoger in Google te komen!

Klanten aantrekken terwijl je slaapt, dat is de kracht van SEO

Wauw Gerdine wat ziet de cursus er geweldig uit... Echt complimenten! Zo helder uitgelegd, dit heb ik nog nergens anders terug gezien. Heldere stappen, heldere uitleg en een hele fijne leeromgeving. Echt... Prices up voor de volgende rondes hoor. Bizar veel waarde die je geeft.
Jaaa vind de cursus heel fijn! Je legt zoveel dingen goed en rustig uit en voegt gratis tools toe - ik heb al zoveel geleerd
Yes ik ben volgende week gestart met de cursus en je maakt me zowaar enthousiast haha. SEO is een stuk leuker zo! Je maakt het heel behapbaar en praktisch zodat ik er direct mee aan de slag kan, heel fijn. Heel motiverend ook dat je bij de technische SEO module eerst benoemd waarom het zo belangrijk is, werkt voor mij goed om te motiveren. ;)

Wees eens eerlijk: ben jij afhankelijk van social media?

Ik zie je je best doen om weer content te bedenken voor Instagram, uren besteden aan het maken van de perfecte reel. En wat gebeurt er? Na 21 uur is jouw Instagram post verdwenen.

Zonde van al dat harde werk. En dan heb ik het nog niet eens over een plotseling verwijderd account (dag, duizenden volgers 🙁 ). Wat ik hiermee probeer te zeggen? Je wilt niet afhankelijk zijn van social media. Wat je wel in jouw beheer hebt? Je website! Laat ‘m voor je werken met SEO: de meest duurzame marketingstrategie die er is.

SEO is geen rocket science, je moet alleen even weten hoe je het toepast.

Herken je dit?

Na het volgen van Super Simpel SEO

8,8

gemiddelde beoordeling

+11

jaar ervaring

x10

in sitebezoekers

Dit zeggen andere cursisten

Super Simpel SEO

Dit krijg je

Videolessen

Praktische en direct toepasbare videolessen met al mijn SEO-kennis. Onbeperkt toegang tot de leeromgeving.

Community

6 maanden lang een lijntje met mij via de community.

E-book

Een dik, waardevol e-book waarin je alle lessen en tips nog eens terug kunt lezen​

Dit (en meer) ga je leren

1.
De basis

Om SEO goed te kunnen toepassen moet je weten hoe Google werkt. Ik begin daarom bij de basis: ik leg het algoritme aan je uit, vertel wat SEO is én (om je extra te motiveren) wat het je kan opleveren

2.
Jouw ideale klant bepalen

Jouw ideale klant vormt het uitgangspunt voor alles wat je doet op het gebied van SEO. Ik help je om helder te krijgen wie dit is én met welke vragen of problemen hij of zij rondloopt.

3.
De beste zoektermen kiezen

Hoe doe je zoekwoordenonderzoek? Op welke zoekwoorden kan je makkelijk scoren en hoe speel je in op jouw ideale klant? Je leert het in Super Simpel SEO.

4.
Teksten beter vindbaar maken
Van bestaande tot nieuwe content; ik laat je zien hoe je al jouw teksten beter vindbaar maakt en deel mijn favoriete checklists en templates met je (die ik dagelijks gebruik voor mijn klanten).
5.
Een autoriteit worden

Linkbuilding is essentieel voor het opbouwen van autoriteit. Leer stap voor stap hoe je relevante links naar jouw website krijgt én hoe je binnen jouw website op de juiste manier linkt.

6.
Het effect van SEO meten

Als je ergens tijd in steekt wil je weten wat het oplevert, toch? Daarom laat ik je zien naar welke cijfers je in de basis moet kijken om het effect van SEO te beoordelen.

7.
Technische SEO

Een goede website valt of staat met de techniek. Daarom leer je hoe je je website gebruiksvriendelijker en sneller maakt en hoe je (met gratis tools) fouten opspoort.

8.
Een SEO-strategie maken

Ik geef je een concreet stappenplan waarmee je SEO na de cursus gemakkelijk zelf bijhoudt. En dat in slechts een paar uur per maand.

BONUS
SEO-proof bloggen

Bloggen is dé manier om jezelf neer te zetten als expert binnen jouw vakgebied. En als je het goed doet kan het je bezoekers (én klanten) blijven opleveren!

BONUS
SEO & ChatGPT

ChatGPT helpt je om in een handomdraai een SEO-proof artikel te schrijven. Ik laat je zien hoe je dit doet én hoe je de tekst eigen en persoonlijk maakt.

“Je hebt me zowaar enthousiast gemaakt, SEO is een stuk leuker zo! ”
- Mélanie Schaerlaeckens -

Super Simpel SEO

7 modules, online community, waardevol e-book

Super Simpel SEO cursus voorbeeld video, werkboek en community

Super Simpel SEO

Alles leren over SEO zonder dat het je veel tijd en frustratie kost

Nu:

497,-
(Betalen in termijnen mogelijk)

Inclusief:

Veelgestelde vragen

Je krijgt direct toegang tot de leeromgeving en kunt dus meteen van start met Super Simpel SEO. Vervolgens kan je de cursus in jouw eigen tempo volgen. In februari 2024 wordt de cursus geupgrade met een live kick-off en een live Q&A (ter vervanging van de community). Je kunt deze op ieder moment terugkijken.

Je houdt onbeperkt toegang tot de leeromgeving en hebt dus alle tijd om de stof onder de knie te krijgen en ermee aan de slag te gaan. In februari 2024 krijgt de leeromgeving een upgrade; dit (en nieuwe content die ik toevoeg) krijg je er dus gratis bij.

De videolessen duren bij elkaar opgeteld ongeveer 4 uur. Het verschilt per persoon hoeveel tijd je vervolgens kwijt bent aan het implementeren van de stof. In het algemeen geldt uiteraard: hoe meer tijd jij erin steekt, des te meer het je oplevert. Je houdt onbeperkt toegang tot de leeromgeving en hoeft dus niet alles in één keer te bekijken. 

Als SEO redelijk nieuw is voor je en je zelf wilt leren hoe je hoger in Google komt, dan is deze cursus perfect voor jou!

De eerste resultaten kan je al na een paar dagen zien. Dit is vooral het geval wanneer je je op longtail zoektermen focust met weinig concurrentie. De beste resultaten zie je meestal na ongeveer 3 maanden als je alle stappen uit de cursus volgt en regelmatig content plaatst / optimaliseert.

Jazeker, je kunt t/m januari 2024 al jouw vragen aan mij stellen via de community. Daarna begeleid ik je via de live Q&A’s (die je op ieder moment terug kunt kijken). Ik laat je dus niet aan je lot over. Zo gaan we samen voor het beste resultaat.

Hi, ik ben Gerdine!

Copywriter en SEO-specialist voor vrouwelijke ondernemers. Na 11 jaar voor grote bedrijven zoals Tele2 te hebben gewerkt besloot ik al mijn kennis in te zetten voor de leukste entrepreneurs zoals jij. Met gepaste trots kan ik zeggen dat ik inmiddels tientallen websites van honderd naar duizenden bezoekers heb geholpen. En het leuke is: jij kan dit ook!

Het is mijn missie om SEO fun, toegankelijk en bovenal direct toepasbaar te maken voor jou. Er kleeft zo’n mannelijke energie aan SEO, terwijl het juist om verbinding en inlevingsvermogen gaat. Vergeet dat niet! Daarom heb ik met veel liefde deze praktische cursus ontwikkeld, die jou alles geeft wat je nodig hebt om te scoren in Google.

Jouw bedrijf verdient het om gezien te worden. Now go for it!

Gerdine Letov_Freelance SEO Specialist