Klaar voor copy die je content maakt?

Je hebt zoveel moois te delen, maar die teksten…het blijft een dingetje he. Want wat je intentie ook is, het valt of staat met de juiste woorden.

Als ervaren copywriter help ik je daarbij. Ik zorg ervoor dat je impact maakt met je business! En dat doe ik met unieke, persoonlijke teksten die de taal van jouw doelgroep spreken. Teksten die laten zien waar jij voor staat en die zorgen voor écht contact. Met als resultaat? Droomklanten die je energie geven, die een klik met je voelen en die zien dat jij precies degene bent waar zij naar op zoek zijn.

Hi, ik ben Gerdine,

Mijn liefde voor schrijven gaat way back en begon al op de basisschool. Waar ik de mooiste verhalen schreef met mijn vlekkerige vulpen en juf Ria nog probeerde om een rechtshandige van mij te maken. Mission failed, want ik ben nog steeds een lefty.

Inmiddels ben ik meer dan 11 jaar schrijfervaring rijker en heb ik alle facetten van de online marketingwereld gezien. Van social media expert tot communicatiespecialist, ik heb geschreven in de meest uiteenlopende rollen.

Met deze ervaring kijk ik als copywriter altijd naar jouw business in z’n geheel. Krachtige copy gaat namelijk zoveel verder dan alleen ‘de tekst’. Kun je bijvoorbeeld nog meer waarde toevoegen en welke flow doorloopt je klant precies? Ik denk graag met je mee.

Ik heb een zwak voor bedrijven die de wereld
een stukje mooier maken

Met een natuurbeheerder als vader en een moeder die zich altijd heeft ingezet als vrijwilliger ben ik van jongs af aan maatschappijbewust opgevoed. Dit maakt dat ik een voorliefde heb voor ondernemers met pure intenties. Ik richt mij als copywriter dan ook in het bijzonder op jou, de vrouwelijke ondernemer met een sociale missie, een merk met een hart. Het is mijn passie om je te laten stralen!

Dit zeggen anderen over mij

Mélanie Schaerlaeckens | Meelanie Coaching

De teksten en dat wat ik wil overbrengen weet zij als geen ander in woorden te vangen.

Ik ben zo dankbaar dat Gerdine mijn gevoel, energie en gedachtenspinsels, die ik moeilijk uit mijn hoofd op papier kreeg, letterlijk woorden heeft kunnen geven. Gerdine heeft zich ingeleefd waardoor zij mijn verhaal en hele website tot leven heeft gebracht op een manier die echt bij mij past.

Mélanie Meelanie coahing
Ulrike Studio U La La
Ulrike Boekhorst | Studio U La La

Waar ik zelf een “ zo zo” tekst schreef, maakte Gerdine er binnen no time een sprankelende aantrekkelijke tekst van.

Ze heeft me echt verrast, doordat ze ook achtergrondinformatie zocht over het onderwerp om haar teksten echt diepgang te geven. Ze wist mijn boodschap echt goed te vertalen naar een krachtige tekst.

5 weetjes over Gerdine

Inlevend | Verrassend | Proactief | Gestructureerd | Behulpzaam

  • Mijn liefde voor taal gaat verder dan het Nederlands. Ik leerde mezelf ruime basis Russisch aan voor mijn Russische man (die overigens perfect Nederlands spreekt).

  • Sinds 2016 heb ik mijn eigen blog, Mindful Moms, waarvoor ik heb samengewerkt met toonaangevende, duurzame merken zoals Shampoobars, Hape en Rock Your World.

  • Ik ben gefascineerd door het universum, werk graag met de law of attraction en heb een zwak voor de maan.

  • Het eerste echte stuk dat ik ooit schreef was een lange monoloog met als titel ‘De Wereldverbeteraar’. Ik was 17 en mij toen al heel bewust van onze planeet. (Ik werd ermee aangenomen op de Theaterschool Amsterdam).

  • Ik schrijf met links, maar doe verder alles met rechts.

Over Left Write

Wist je dat “Write” een homofoon is? Volgens de Dikke Van Dale betekent dat: “Twee woorden die hetzelfde klinken maar die je anders schrijft”

Het is mijn knipoog naar spelen met taal. Want ‘write’ kan namelijk ‘schrijven’ betekenen (nogal wiedes aangezien ik een -linkshandige- copywriter ben). Maar als je ‘write’ hardop uitspreekt klinkt het ook als ‘right’ van ‘rechts’. Je krijgt dan dus ‘left, right’, ‘links, rechts’. Oftewel: naar voren bewegen. En dat is precies wat mijn teksten doen: ze zetten jouw ideale klant in beweging om voor jou te kiezen. En ik weet zeker dat dat is wat jij nodig hebt.

Sandra Alders
Buitengewoon Fysio

‘’

Ik was vooraf wat bezorgd of mijn persoonlijkheid wel voldoende naar voren zou komen in haar teksten. Die zorgen bleken overbodig, want ze heeft perfect aangevoeld welke toon past bij de uitstraling die ik wilde hebben en haar teksten voelden meteen ‘eigen’!

Samenwerken?

Ik kijk er naar uit om meer over jou te weten te komen! Stuur je vraag, hersenspinsel of verzoek via dit formulier, dan geef ik je binnen één werkdag een reactie.
(T/m mei 2023 ben ik volgeboekt)