Teksten die de woorden uit
je mond halen

Je begint over je business te vertellen tijdens onze eerste kennismaking. Het voelt voor jou misschien als een spraakwaterval. Maar ik zie het meteen… de twinkeling in je ogen. Het enthousiasme waarmee je vertelt. Jouw bevlogenheid, jouw passie. Het lukt je maar niet om het op te schrijven zeg je. Als copywriter voor vrouwelijke ondernemers maak er moeiteloos teksten van die het mooiste in jouw bedrijf naar boven halen.

Copywriter voor vrouwelijke ondernemers Gerdine Letov
Copywriter voor vrouwelijke ondernemers Gerdine Letov

Je bent ondernemer geworden omdat je gelooft in je bedrijf

Mensen coachen, inspireren, iets waardevols bieden, daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Teksten schrijven daarentegen…daar had je niet voor getekend. En dus loop je steeds weer tegen hetzelfde aan:

Je wilt laten zien wat jou uniek maakt, maar je weet niet hoe je het moet verwoorden

Je wilt hoger in Google komen, maar je hebt geen idee hoe SEO werkt

Je wilt jezelf neerzetten als expert, maar waar haal je de tijd vandaan om te bloggen

En (wees eerlijk) je wilt gewoon verkopen, maar hoe doe je dat vanuit verbinding

Je kunt als ondernemer nu eenmaal niet alles zelf doen.

Laat mijn woorden voor je werken

Ik breng jouw business tot leven met unieke teksten die je raken.

Webteksten

Webtekst-pakket

Jouw website moet je laten stralen! Het is dé manier om in contact te komen met jouw droomklant en als je dan de aandacht hebt, dan wil je die vasthouden. Met het webtekstpakket voorzie ik je van alle teksten voor jouw site. Persoonlijk, inspirerend, in jouw unieke tone-of-voice en met ijzersterke call to actions. Laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt!

Vanaf €1295,- ex. btw

Webtekst-update

Kan jouw website wel een opfrisser gebruiken? Ik help je er graag bij. Vaak kunnen we met kleine aanpassingen je conversie al verhogen. Heb je al een prachtige site staan, maar kan die Over Mij pagina nog wel wat persoonlijker of je aanbod overzichtelijker? Ik maak onuitwisbare teksten die inspireren en converteren.

€300,- per pagina ex. btw

Mélanie Schaerlaeckens
Meelanie Coaching

‘’

Gerdine is een plezier om mee samen te werken en ook voor toekomstige opdrachten kies ik zonder twijfel voor haar.

Blogs

Wil jij iedere maand goede content plaatsen, zonder dat het je veel tijd kost? Laat je blogs dan door mij schrijven, helemaal SEO-proof en met sterke call to actions! Als ghostwriter vertaal ik jouw idee naar een prikkelend verhaal of ik voorzie je van toffe SEO-proof onderwerpen tijdens een maandelijkse contentsessie.

Waarom bloggen? Blogs zijn dé manier om jezelf neer te zetten als expert binnen jouw vakgebied. Ze zijn onmisbaar voor je vindbaarheid in Google, trekken meer verkeer naar je site én je kunt ze ook gebruiken als input voor je social kanalen. Win, win, win, win dus!

Vanaf €160,- ex. btw

Het abonnement is altijd maandelijks uit te breiden of op te zeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Sandra Alders
Buitengewoon Fysio

‘’

Gerdine heeft me geholpen bij het schrijven van teksten voor mijn website, maar haar expertise gaat veel verder dan dat. Ze was prettig in de omgang en oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal.

Tekstcheck

Je hebt zo je best gedaan op je nieuwsbrief en de eerste reactie die je krijgt is “er staat een fout in!”. Of je hebt een prachtig ebook gemaakt, blijkt de titel niet te kloppen. Zo zonde! Spelfouten zijn niet al te best voor je professionaliteit en het lastige is dat je er zelf vaak overheen leest. Laat mij je teksten voor je nakijken. Als copywriter haal ik niet alleen de tikfouten eruit, ik check ook meteen of we nog waarde kunnen toevoegen en of je tekst nog sterker kan qua opbouw en conversie.

Vanaf €80,- per uur ex. btw

Hulp nodig bij andere online teksten?

Een verleidelijke nieuwsbrief, een inspirerend ebook of een onvergetelijke social post? Ik draai mijn (linker)hand er niet voor om. Wil je een combinatie van één van mijn pakketten afnemen of heb je een andere wens? Deel je hersenspinsels en ideeën met mij, dan maak ik een offerte op maat.
‘’

Gerdine heeft mij geholpen bij verschillende teksten voor mijn bedrijf. Nog niet eerder had ik samengewerkt met een copywriter. Gerdine heeft me ontzettend goed geholpen. Waar ik zelf een “ zo zo” tekst schreef, maakte Gerdine er binnen no time een sprankelende aantrekkelijke tekst van. Ze heeft me echt verrast, doordat ze ook achtergrondinformatie zocht over het onderwerp om haar teksten echt diepgang te geven. Ze wist mijn boodschap echt goed te vertalen naar een krachtige tekst. Dank je wel Gerdine!

Urike Boekhorst – Studio U La La

Hi, ik ben Gerdine,

Ik ben al meer dan 11 jaar werkzaam in de online marketingwereld. Dit maakt dat ik als copywriter voor vrouwelijke ondernemers altijd verder kijk dan alleen het schrijven van jouw teksten. Waar liggen nog (sales)kansen, hoe kan je nog meer waarde toevoegen? Ik denk graag met je mee. Zo halen we samen het maximale uit jouw business.

Copywriter voor vrouwelijke ondernemers Gerdine Letov

We gaan samenwerken. En dan?

1. Kennismaking

Als eerst leer ik je graag beter kennen tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek bespreken we je bedrijf, je doelgroep, je wensen, je doelen en het allerbelangrijkste; wie jij bent.

2. We zijn een match

Zijn we een match? Dan schrijven we samen de opdracht verder uit.

3. Intake

Ik stuur je een online intakeformulier waarmee ik zoveel mogelijk over jou en je business te weten kom. Je missie, visie, usp’s en concurrenten. Ik wil alles van je weten voor een onuitwisbare tekst.

4. Aan de slag

Samen spreken we een deadline en correctieronde(s) af. Gaat het om een grote opdracht? Dan maak ik een werkmap voor je aan in Google Drive. In deze map vind je een uitgebreide tijdsplanning, tussentijdse versies van je teksten en meer. Zo kan je het hele proces van begin tot eind op de voet volgen.

5. Oplevering

Na de correctieronde(s) ontvang je de definitieve tekst(en) aangeleverd in Word. Helemaal tevreden? Dan is het tijd om te shinen! Je tekst is klaar voor publicatie.

Veelgestelde vragen

Als wij gaan samenwerken dan krijg je mijn 11 jaar werkervaring als marketing- & communicatiespecialist er gratis bij. Deze rugzak aan ervaring zorgt ervoor dat ik altijd verder kijk dan enkel het schrijven van jouw teksten. Waar ligt bijvoorbeeld nog potentie, hoe kan je meerwaarde creëren? Ik denk graag met je mee.

Yes. Als copywriter richt ik mij in het bijzonder op vrouwelijke ondernemers. Ik heb een zwak voor bedrijven die de wereld een stukje mooier maken. Daarom schrijf ik vooral voor vrouwen met een sociale missie en merken met een hart. Valt jouw business niet in deze categorie maar wil je toch samenwerken? Stuur gerust een berichtje. Wie weet zijn we een match!

Als dochter van een natuurbeheerder en een moeder die zich altijd heeft ingezet als vrijwilliger ben ik van jongs af aan maatschappijbewust opgevoed. Dit maakt dat ik een voorliefde heb voor ondernemers met pure intenties. In 2016 besloot ik, na de geboorte van ons eerste kind, een blog te starten over groen leven, bewust ouderschap en mindfulness. Mindful Moms was geboren. Inmiddels zie ik mijn bezoekersaantallen maandelijks stijgen en heb ik samengewerkt met diverse coaches, therapeuten, yoga teachers en toonaangevende, duurzame merken zoals ShampooBars, Hape en The Gift Label.

Copywriters hanteren uiteenlopende tarieven en berekenen op verschillende manieren hun prijs. Sommigen werken met een uurtarief, anderen vragen een paar cent per woord. Er is geen goed of fout. Persoonlijk ben ik graag open over mijn tarieven. Dat scheelt jou een hoop vraagtekens. Mijn uurtarief is 80,- euro per uur. Neem je een pakket af dan kan je investering lager uitvallen. Heb je specifieke wensen of wil je een combinatie van verschillende teksten afnemen? Geen probleem! Je ontvangt van mij altijd een offerte op maat.

Klopt! Dat kan. Maar jij doet er waarschijnlijk wel even iets langer over dan ik. En we weten allebei: tijd is geld. Dat kan je dus beter investeren in goede converterende copy. Dan houd jij tijd over voor je bedrijf. Daarnaast is schrijven een vak apart. Copywriting is namelijk zoveel meer dan alleen het schrijven van een leuk stukje. Zo doe ik bijvoorbeeld zoekwoordenonderzoek om je onderneming goed vindbaar te maken in Google en deskresearch om een scherp beeld te krijgen van je branche en je concurrenten.
Jazeker. Misschien heb je me zelfs gevonden in de eerste zoekresultaten in Google toen je zocht op “copywriter voor vrouwelijke ondernemers”. Search Engine Optimalisation is een belangrijk onderdeel van jouw webteksten. Bij de meeste teksten doe ik dan ook een zoekwoordenonderzoek voordat ik start met schrijven. Vervolgens zorg ik ervoor dat het focus keyword op een natuurlijke manier terugkomt in de titels en bodytekst. Maar niet te overdreven. Ik hou rekening met SEO, maar nog meer met jouw doelgroep.
Die heb ik! Je vindt ze op mijn homepage, op mijn Over Mij pagina en hierboven. Wil je graag een specifiek voorbeeld ontvangen van een blogartikel, nieuwsbrief of webtekst? Dat kan! Stuur een berichtje, dan zet ik ‘m op de mail.

Talitha Vos
Ik Ben kindertijdschrift

‘’

We zijn erg enthousiast over Gerdine haar punctualiteit en fijne communicatie. Maar vooral over hoe ze kan toveren met letters. Teksten komen tot leven door haar hulp.

Samenwerken?

Ik kijk er naar uit om meer over jou te weten te komen! Stuur je vraag, hersenspinsel of verzoek via dit formulier, dan geef ik je binnen één werkdag een reactie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.